Tornar Tornar

L’Obra Social ”la Caixa” reuneix 300 joves en un fòrum sobre els efectes del consum de drogues

Barcelona, 5 Octubre 2011

La trobada, organitzada a CaixaForum Barcelona en el marc del programa “Parlem de drogues”, es divideix en tres workshops sobre alcohol, cànnabis i cocaïna, a càrrec de científics especialitzats en cadascuna d’aquestes substàncies.

Els tallers desembocaran en un debat final de tots el participants amb la doctora Nora Volkow, directora del National Institute on Drugs Abuse (NIDA) dels Estats Units, institució de referència mundial en la investigació d’addiccions.

Els 300 adolescents, procedents de nou centres d’educació secundària de Catalunya que ja havien treballat el tema a classe, han plantejat dubtes, inquietuds i reflexions sobre qüestions relatives als efectes de les drogues en el cervell i la salut en general.

El programa “Parlem de drogues” de l’Obra Social ”la Caixa”, vinculat a l’exposició itinerant amb el mateix nom, busca sensibilitzar els joves i prevenir-los contra les drogues des d’un punt de vista científic i global; és a dir, oferint recursos d’informació, orientació i formació a les famílies, a la comunitat educativa, als professionals de la salut i als joves. L’objectiu últim és proporcionar tota la informació necessària per prendre decisions responsables.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades