Tornar Tornar

Exposició solidària de David Delfín a CaixaForum Madrid

Madrid, 17 Octubre 2011

El dissenyador mostra el seu vessant més solidari després d’haver treballat durant dos mesos aspectes com ara la imaginació, la capacitat creativa i l’esperit crític i responsable amb un grup de joves en situació de vulnerabilitat, per tal de millorar la seva autoestima i l’autonomia personal.

La creativitat com a eina d’integració social presenta el procés i el resultat del taller de moda i creativitat dut a terme amb un grup d’adolescents beneficiaris d’Incorpora, el programa d’integració laboral de l’Obra Social ”la Caixa”.

Una original i dinàmica instal·lació audiovisual, que inclou imatges dels nois al taller, treballs de referència de David Delfín i peces creades pels joves, oferirà al visitant una aproximació de primera mà a aquest projecte.

El taller és resultat de l’acord signat per ACME, ”la Caixa” Banca Privada i Incorpora de l’Obra Social ”la Caixa”, amb l’objectiu de fomentar entre els dissenyadors i els creadors de moda de tot Espanya la responsabilitat social corporativa adreçada a recolzar els col·lectius més desfavorits o en situació de vulnerabilitat.

Incorpora s’adreça prioritàriament a persones amb discapacitat, aturats de llarga durada, immigrants, joves en risc d’exclusió i víctimes de la violència masclista, entre altres col·lectius. Des que es va posar en marxa l’any 2006 ha facilitat més de 40.000 llocs de treball arreu d’Espanya gràcies al compromís de 17.112 empreses.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades