Tornar Tornar

L’Obra Social ”la Caixa” i el Col·legi de Periodistes de Catalunya promouen la lectura de la premsa a les escoles

Barcelona, 20 Octubre 2011

Les dues institucions posen en marxa la tercera edició d’aquest projecte, ha arribat ja a 900 estudiants de 30 instituts catalans.

Periodistes col·legiats imparteixen sessions en diferents centres escolars amb l’objectiu de fomentar entre els alumnes l’esperit crític, l’interès per l’actualitat i la reflexió a partir dels mitjans de comunicació escrits i contribuir així a forjar futurs lectors de premsa.

Amb una inversió de 18.000€, un total de 40 centres escolars participaran a Catalunya en aquesta nova edició del programa.

El director executiu de ”la Caixa” i director general adjunt de la Fundació ”la Caixa”, Jaume Giró, va destacar que “la premsa escrita és un instrument d’enorme valor pedagògic i, en plena globalització, saber discriminar la informació rellevant i fer-ho amb ull crític s’ha convertit en un repte per a tots. La lectura de la premsa constitueix una valuosa eina per aprendre a posicionar-nos davant d’una realitat complexa i en canvi permanent. Per això, considerem essencial apropar-la als joves”.

 

  

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades