Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Ecotendències CosmoCaixa

Compartir-ho

Imprimir la notícia

Emprenedors ambientals en temps de crisi

Barcelona, 25 Octubre 2011

Vestits que et transporten, distribució de mercaderies amb motos elèctriques que s’adapten als entorns urbans i centres històrics o un microcotxe propulsat amb aigua i residus d’alumini, són tres dels deu prototips seleccionats en la primera convocatòria del programa Ecotendències CosmoCaixa.

 

La finalitat d’aquesta iniciativa de l’Obra Social ”la Caixa” és aportar solucions per a un món més sostenible i facilitar el camí perquè els emprenedors ambientals puguin fer realitat les seves innovadores propostes verdes.

 

Dinou sol·licituds són les que es van presentar en la primera convocatòria del programa Ecotendències CosmoCaixa, provinents de diverses institucions i particulars, de les quals s’han seleccionat deu projectes de gran qualitat i innovació mediambiental. Els prototips s’exposaran el dimarts 25 d’octubre a CosmoCaixa.

 

Ecotendències és un nou espai de difusió de cultura socioambiental, una plataforma activa de debat amb un alt caràcter participatiu. Consta d’un espai virtual en el qual es recullen les informacions més rellevants de la temàtica tractada i on es fomenta el debat, que es manté sempre viu i en xarxa. Els temes estan dedicats a la mobilitat sostenible, com el cotxe elèctric, el vol i moure informació.

 

Més informació en la nota de premsa en pdf

Notícies relacionades