Tornar Tornar

Enllaços recomanats

eduCaixa

Compartir-ho

Imprimir la notícia

Neix eduCaixa, la nova aposta educativa de l’Obra Social ”la Caixa” per als alumnesde les Illes Balears

Illes Balears, 9 Novembre 2011

L’Obra Social ”la Caixa” presenta  a Palma, eduCaixa, la nova proposta adreçada a tota la comunitat educativa.

El repte d’eduCaixa és arribar a tota la població escolar de les Illes Balears, amb l’objectiu de que les noves generacions tinguin l’oportunitat d’accedir a una educació de qualitat basada en la reflexió social i els valors.

eduCaixa complementa l’educació formal de les escoles amb propostes i recursos pedagògics de temàtica social, cultural, científica i mediambiental.

La nova proposta, adreçada a alumnes de 3 a 18 anys, professors i associacions de mares i pares d’alumnes, neix de l’experiència i el compromís que des de fa més de trenta-cinc anys ”la Caixa” té amb el món educatiu. A www.educaixa.com es poden descobrir totes les activitats de la nova aposta de l’Obra Social ”la Caixa” amb un sol clic.

Aquesta iniciativa s’emmarca en el conveni de col·laboració entre l’Obra Social ”la Caixa” i la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats del Govern de les Illes Balears per a la difusió i el desenvolupament del programa eduCaixa a tota la comunitat educativa de les Balears.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades