Tornar Tornar

L’Obra Social ”la Caixa” i el Ministeri de Sanitat, Política Social i Igualtat signen un Conveni marc de col·laboració per desenvolupar programes d’acció social

Barcelona, 16 Novembre 2011

L’objectiu principal de l’acord és unir esforços per millorar la qualitat de vida de les persones més vulnerables de la societat i establir una aliança de llarg abast per afrontar plegats els reptes actuals i futurs.

 

Les primeres iniciatives de col·laboració entre totes dues institucions consistiran a facilitar el desenvolupament integral i les oportunitats de la infància afectada per una situació de pobresa i vulnerabilitat social.

 

A més a més, el Conveni contempla millorar la integració laboral de les persones amb dificultats especials per accedir al món laboral. També preveu actuacions de promoció d’una consciència social sobre els efectes nocius de les drogues en els joves.

 

Més informació a la nota de premsa en pdf

Notícies relacionades