Tornar Tornar

Més de 500 ciutadans interpreten el concert participatiu d'El Messies de Händel de l'Obra Social ”la Caixa” a Madrid

Madrid, 20 Desembre 2011

L’Obra Social ”la Caixa” organitza a l’Auditorio Nacional el concert participatiu El Messies de Händel, els dies 20 i 21 de desembre de 2011 a les 20 hores.

Els concerts participatius de l’Obra Social ”la Caixa” ofereixen a les persones aficionades a la música coral l’oportunitat de participar en una emotiva celebració col·lectiva de la música, al costat d’intèrprets professionals de reconegut prestigi internacional.

Més de 500 cantants no professionals, després d’un intens treball de preparació, cantaran algunes de les parts corals del conegut oratori de Händel al costat de l’orquestra i cor The King ‘s Consort i sota la batuta de Robert King.

En total, 28.000 persones han cantat en els diferents concerts participatius organitzats per l’Obra Social ”la Caixa” des de 1995, i gairebé 266.000 persones han assistit a les representacions realitzades per tota la geografia espanyola.

 

  

 Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades