Tornar Tornar

Més de 230 andalusos cantaran en el concert participatiu de l'Obra Social ”la Caixa” Carmina Burana a Sevilla

Sevilla, 22 Desembre 2011

L’Obra Social ”la Caixa”, en col·laboració amb la Real Orquesta Sinfónica de Sevilla, presenta dos nous concerts participatius: Carmina Burana de Carl Orff, que tindran lloc el dijous 22 i el divendres 23 de desembre al Teatro de la Maestranza de Sevilla. Es tracta de la primera vegada que l’Obra Social ”la Caixa” organitza a Sevilla concerts participatius amb aquesta emblemàtica peça.

Aquesta iniciativa compta amb la participació de set agrupacions corals andaluses, amb més de 230 cantants no professionals. Al costat de la Real Orquesta Sinfónica de Sevilla, el Cor de la Asociación de Amigos del Teatro de la Maestranza, els Niños Cantores de la Escolanía de los Palacios, i un conjunt destacat de solistes, interpretaran les parts corals de Carmina Burana.

Després d’un intens treball de preparació, els cors han assolit els objectius marcats pel director Pedro Halffter per poder participar en aquesta emotiva celebració col·lectiva de la música.

Més de 28.000 persones han participat en els diferents concerts participatius organitzats per l’Obra Social ”la Caixa” des de 1995, i gairebé 266.000 persones han assistit als concerts realitzats per tota la geografia espanyola.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades