Tornar Tornar

Enllaços recomanats

ecotendències CosmoCaixa

Compartir-ho

Imprimir la notícia

Si tens una idea innovadora i sostenible per «Moure’s volant», participa en la segona convocatòria Ecotendències.IDEA

Barcelona, 23 Desembre 2011

Ecotendències CosmoCaixa és un programa de divulgació, reflexió i debat sobre reptes ambientals actuals i de futur, una aposta per fomentar el pensament crític i avançar cap a un futur més sostenible. Aquest nou espai se centra en les darreres tendències ambientals i les seves implicacions socials, econòmiques i polítiques.

 

Ecotendències constitueix una plataforma activa de debat amb un alt caràcter participatiu. Inclou un espai virtual en el qual es recullen les informacions més rellevants sobre la temàtica tractada i es fomenta el debat, que es manté sempre viu i en xarxa.

 

Per tal que tothom que tingui una idea innovadora que suposi una contribució sostenible en el camp de l’aeronàutica hi pugui participar, l’Obra Social ”la Caixa” obre la convocatòria .IDEA. El termini de presentació de projectes acaba el 13 de gener de 2012.

 

Més informació a la nota de premsa

 

Notícies relacionades