Tornar Tornar

El Programa RecerCaixa, promogut per l’ACUP i “la Caixa”, atorga ajuts a 23 projectes de recerca d’excel·lència amb un finançament d’1,5 milions d’euros

Barcelona, 20 Gener 2012

RecerCaixa és un programa d’impuls a la recerca científica d’excel·lència a Catalunya promogut per l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) i l’Obra Social ”la Caixa”.

Aquesta iniciativa es va posar en marxa l’any 2010 amb una convocatòria d’ajuts a la recerca amb la intenció d’impulsar els millors projectes de recerca dels grups i els investigadors que treballen a Catalunya, procedents tant d’universitats públiques i privades com de centres de recerca.

A la convocatòria RecerCaixa 2011, s’hi van presentar 293 sol·licituds de 61 institucions, i s’han seleccionat 23 projectes. La gran qualitat científica dels projectes i la quantitat de propostes presentades han fet que la convocatòria sigui altament competitiva. Els àmbits en què es poden presentar els treballs van des de les ciències socials i les humanitats fins a les ciències de la salut.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades