Tornar Tornar

L’Obra Social ”la Caixa” va donar suport a prop de 1.200 projectes socials a tota Espanya

Barcelona, 2 Febrer 2012

El Programa de l’Obra Social ”la Caixa” d’Ajudes a Projectes d’Iniciatives Socials obre aquest mes de febrer els terminis de presentació de sol·licituds per al exercici 2012.

L’Obra Social ”la Caixa” va donar suport en 2011 projectes socials impulsats per 1.198 entitats espanyoles.

Els projectes seleccionats en les diferents convocatòries se centren en la promoció de la inserció social i laboral de les persones amb discapacitat física, mental o sensorial; el desenvolupament d’accions dirigides a l’acolliment i suport de persones que viuen situacions de marginalitat; el foment del voluntariat i de la participació ciutadana en accions solidàries; la promoció de la convivència entre persones de diferents cultures; o la contribució al desenvolupament d’iniciatives innovadores que donin resposta a les necessitats socioeducatives actuals.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades