Tornar Tornar

”la Caixa” i la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient i Territori presenten els treballs de millora realitzades per persones en risc d’exclusió a Planícia

Illes Balears, 6 Febrer 2012

El conseller d’Agricultura, Medi Ambient i Territori, Biel Company, acompanyat pel director de l’Àrea de Negoci de la Zona de Ponent de ”la Caixa”, José Manuel Arteaga; la directora general de Medi Natural, Educació Ambiental i Canvi Climàtic, Neus Lliteras, i el director d’Espais de Natura Balear, Josep M. Vicente, ha visitat avui al matí les tasques de restauració i conservació que han realitzat quatre brigades de persones en risc d’exclusió social i laboral a la finca pública de Planícia, al municipi de Banyalbufar.

Les tasques han consistit bàsicament en la recuperació de marges i parets mitjançant la tècnica de pedra en sec que, des de principis d’any, duu a terme tres brigades de quatre persones en risc d’exclusió social i laboral de l’associació Es Garrover sota la direcció d’un mestre marger. Dins aquesta iniciativa, una altra brigada de treballadors ha fet feina en la recuperació de 7 hectàrees d’oliveres, millores forestals i de recuperació de part del patrimoni, entre altres.

Totes aquestes accions formen part del conjunt d’actuacions que s’estableixen al conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient i Territori i l’Obra Social ”la Caixa” que té com a objectius principals, d’una banda, la integració social i laboral de persones en risc d’exclusió, i de l’altra, la millora i la conservació dels espais naturals de les Illes Balears.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades