Tornar Tornar

Enllaços recomanats

ISGlobal

Compartir-ho

Imprimir la notícia

Pedro Alonso reivindica la necessitat de mantenir el compromís en investigació per als grans reptes de la salut global

Barcelona, 7 Febrer 2012

ISGlobal, l’Institut de Salut Global de Barcelona, impulsat per l’Obra Social ”la Caixa” i dirigit pel doctor Pedro Alonso, es consolida com a centre de referència internacional per treballar en els grans reptes de la salut global, la pobresa i el desenvolupament.

Pedro Alonso, i el director de l’Àrea de Ciència, Investigació i Medi Ambient de la Fundació ”la Caixa”, Enric Banda, han detallat avui a CosmoCaixa Barcelona l’estat actual de la investigació de la vacuna contra la malària, que es troba en un moment clau

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades