Tornar Tornar

L’Obra Social ”la Caixa” reforça el seu compromís amb els infants de Palma

Illes Balears, 21 Febrer 2012

L’Obra Social ”la Caixa” i l’Ajuntament de Palma sumen esforços per a la lluita contra la pobresa infantil. Les dues institucions formalitzen la seva col·laboració en el marc de CaixaProinfància, el programa d’atenció a la infància en situació de pobresa i exclusió impulsat per l’Obra Social ”la Caixa” des de 2007 i que ja ha atès més de 5.000 nins a Mallorca. El 2011, aquesta xifra es va situar en 2.278 menors.

L’Obra Social i l’Ajuntament coordinaran esforços per optimitzar l’aplicació del programa CaixaProinfància amb l’objectiu de facilitar tant la millora de la situació dels menors i les seves famílies com el desenvolupament de les competències i el compromís necessari que els permeti autonomia en aquest procés de millora.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

 

L’Obra Social ”la Caixa” inaugura la nova CiberCaixa a l’Hospital Son Espases de Palma de Mallorca. Els nins i les nines de l’Hospital de Son Espases podran accedir des d’ara a la nova CiberCaixa hospitalària, un espai pensat especialment per a ells i les seves famílies.

Equipada amb recursos informàtics i educatius, aquesta nova instal·lació compta també amb espais diferenciats en els quals els pares o familiars dels menors poden relacionar-se, una zona de lectura i un àrea infantil dissenyada per a l’oci i el joc dels més petits.

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades

Inauguració del Cruyff Court Jordi Alba

És l’onzè dels quinze Cruyff Courts que la Fundació Cruyff inaugura a Catalunya, arran de la col·laboració amb la Fundació ”la Caixa”, la Fundació Barça i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat.

La Fundació Cruyff, la Fundació ”la Caixa” i la Fundació Barça inauguren el Cruyff Court  Jordi Alba a l’Hospitalet de Llobregat