Tornar Tornar

L’Obra Social ”la Caixa” segella una aliança estratègica amb la FAO per lluitar contra la fam al món

Madrid, 28 Febrer 2012

L’Agència de les Nacions Unides per a l’Agricultura i l’Alimentació a l’Estat espanyol i l’Obra Social de l’entitat financera segellen una aliança estratègica per augmentar els nivells de nutrició dels pobles i millorar les condicions de vida de la població rural.

L’aliança sorgeix com a resposta a la crida a favor de la solidaritat internacional i la consecució dels Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni per al desenvolupament i la pau mundial.

L’acord preveu el desenvolupament conjunt de programes de cooperació i campanyes institucionals de sensibilització sobre el problema de la inseguretat alimentària i la lluita contra la fam i la pobresa.

Aquestes dues institucions impulsaran conferències i actes socials, culturals i esportius en l’àmbit de l’agricultura, l’alimentació, la nutrició, el medi ambient, el canvi climàtic i la biotecnologia.

En el marc d’aquest acord de col·laboració, el centre CaixaForum Madrid acollirà la cerimònia de lliurament dels Premis FAO el dia 9 de maig.


Les dues entitats també organitzaran una exposició sobre justícia alimentària a CaixaForum Barcelona i CaixaForum Madrid, per mostrar la problemàtica de l’accés als aliments i la seva distribució a escala mundial.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema

El centre cultural de la Fundació ”la Caixa” acull l’exposició Top Secret. Cinema i espionatge, en una nova col·laboració amb la Cinémathèque Française que explora la història inèdita dels vincles entre els oficis d’actors i espies, i entre la ficció i els fets històrics.

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema