Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Govern d'Extremadura

Compartir-ho

Imprimir la notícia

L’Obra Social “la Caixa” i el Govern d’Extremadura impulsen l’envelliment actiu i saludable de la gent gran extremenya

Càceres, 7 Març 2012

L’Obra Social “la Caixa” i el Govern d’Extremadura han acordat aquest matí potenciar la tasca de promoció de l’envelliment actiu entre la gent gran d’aquesta comunitat. L’objectiu del conveni és de millorar el benestar d’aquest col·lectiu, tot fomentant la participació social i l’adquisició d’uns hàbits saludables.

El compromís que han signat avui les dues administracions representa un pas més en la col·laboració que mantenen des de l’any 1997 i que, fins ara, ha permès dur a terme un extens programa d’activitats en 23 centres, del qual s’han beneficiat més de 100.000 persones grans.

Aquest any, el programa que desenvolupen l’Obra Social ”la Caixa” i la Conselleria de Salut i Política Social del Govern d’Extremadura prioritzarà els projectes que contribueixin a donar protagonisme social a la gent gran, en un context de progressiu envelliment de la població i de difícil conjuntura econòmica.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades