Tornar Tornar

L'Obra Social ”la Caixa” s'adhereix a l'apagada mundial contra el canvi climàtic

Barcelona, 30 Març 2012

L’Obra Social ”la Caixa” apagarà el proper dissabte 31 de març durant una hora, des de les 20.30 h les 21.30 h, els llums de tots els seus centres CosmoCaixa Barcelona i Madrid, i CaixaForum Barcelona, Madrid, Palma, Girona, Tarragona i Lleida.

La iniciativa s’engloba dins del compromís de l’Obra Social ”la Caixa” contra el canvi climàtic, per la preservació del medi ambient, el foment d’hàbits sostenibles i el respecte per la biodiversitat.

D’aquesta manera, l’entitat s’adhereix a la campanya mundial de sensibilització organitzada per WWF, L’Hora del Planeta, com a Empresa Participant, que uneix a persones de tot el món, empreses, governs i centres educatius.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades