Tornar Tornar

L’Obra Social ”la Caixa” presenta els vint projectes seleccionats en la primera edició del Programa d’Emprenedoria Social

Madrid, 3 Abril 2012

En el context econòmic actual, l’Obra Social ”la Caixa” aposta per donar suport a emprenedors i empreses socials sostenibles, a través del Programa d’Emprenedoria Social iniciat aquest any.

Els vint projectes seleccionats pertanyen a emprenedors i empreses socials i/o mediambientals que, a més a més, volen aconseguir un impacte social; concretament, a persones o organitzacions que han decidit crear un negoci solidari amb l’objectiu d’aconseguir una transformació o un impacte social mitjançant una activitat empresarial econòmicament i mediambientalment sostenible.

L’Obra Social ”la Caixa” ajuda a posar en marxa les iniciatives empresarials a través de suport econòmic, formació a càrrec de l’IESE Business School, acompanyament gerencial durant un any i treball en xarxa.

El programa disposa d’un fons de capital llavor (seed capital) de 500.000 euros.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades