Tornar Tornar

La Fundación Atlético de Madrid, l’Obra Social ”la Caixa” i GAVI Alliance sumen esforços per impulsar la vacunació infantil en països de rendes baixes

Madrid, 13 Abril 2012

 El club matalasser s’afegeix a l’Aliança Empresarial per a la Vacunació Infantil, liderada per ”la Caixa”. L’objectiu d’aquesta iniciativa de responsabilitat social corporativa és de canalitzar les aportacions de les empreses espanyoles a la institució internacional GAVI Alliance.

En el marc de l’acord signat avui, el jugador de l’Atlètic de Madrid Radamel Falcao serà la imatge de la iniciativa a l’Estat espanyol i contribuirà a impulsar la solidaritat de les empreses.

GAVI Alliance és una institució fundada l’any 2000 i dedicada a facilitar l’accés dels nens i les nenes a vacunes noves i a millorar el sistema sanitari dels països de rendes baixes, per tal de combatre la mortalitat infantil. ”la Caixa” és el seu primer soci privat a Europa i centralitza les donacions a l’Estat.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades