Tornar Tornar

L’Obra Social ”la Caixa” i l’Ajuntament de Múrcia sumen esforços per lluitar contra la pobresa infantil

, 17 Abril 2012

Les dues institucions formalitzen la seva col·laboració en el marc de CaixaProinfància, el programa d’atenció a la infància en situació de pobresa i exclusió impulsat per l’Obra Social ”la Caixa” des del 2007 i que ja ha atès més de 10.000 nens i nenes al municipi de Múrcia. Comptant només l’any 2011, la xifra de menors atesos va ser de 2.500.

L’Obra Social i l’Ajuntament coordinaran esforços per optimitzar l’aplicació del programa CaixaProinfància amb l’objectiu de facilitar la millora de la situació dels menors i les seves famílies, i el desenvolupament de les competències i el compromís necessaris que els dotin d’autonomia en aquest procés de millora.

CaixaProinfància ha arribat a 5.557 famílies en el municipi de Múrcia, cosa que es tradueix en una inversió de 12 milions d’euros per part de l’entitat financera, durant els darrers cinc anys. El programa es desenvolupa en deu ciutats més de l’Estat i les seves respectives àrees metropolitanes: Barcelona, Bilbao, Madrid, Màlaga, Sevilla, València, Saragossa, Palma de Mallorca, Las Palmas de Gran Canaria i Santa Cruz de Tenerife.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades