Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Govern de Navarra

Compartir-ho

Imprimir la notícia

L'Obra Social ”la Caixa” i el Govern de Navarra impulsen un envelliment actiu i saludable per a la gent gran navarresa

Navarra, 27 Abril 2012

L’Obra Social ”la Caixa” i la Conselleria de Política Social, Igualtat, Esport i Joventut del Govern de Navarra ha acordat aquest matí potenciar la tasca de promoció de l’envelliment actiu entre la gent gran de la comunitat. L’objectiu del conveni és de millorar el benestar d’aquest col·lectiu tot fomentant la seva participació social i l’adquisició d’uns hàbits saludables.

El compromís que han signat avui ambdues administracions representa un pas més en la col·laboració que mantenen des del 2006 i que fins ara ha permès dur a terme un ampli programa d’activitats en 6 centres, del qual s’han beneficiat més de 17.000 persones grans.

Aquest any, el programa que desenvolupen l’Obra Social ”la Caixa” i el Departament de Política Social, Igualtat, Esport i Joventut del Govern de Navarra prioritzarà projectes que contribueixin a donar protagonisme social a la gent gran, en un context d’envelliment creixent i de difícil conjuntura econòmica.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades