Tornar Tornar

CaixaForum Saragossa cobra vida. L'Obra Social ”la Caixa” i l'Ajuntament de Saragossa sumen esforços per lluitar contra la pobresa infantil

Saragossa, 18 Maig 2012

L’alcalde de Saragossa, Juan Alberto Belloch; el director general de la Fundació ”la Caixa”, Jaime Lanaspa, i l’arquitecta Carme Pinós, han presidit avui la primera visita a les obres del futur edifici de CaixaForum Saragossa.

Durant aquesta visita, s’ha pogut comprovar com es va materialitzant el projecte del nou centre cultural, social i cívic de l’Obra Social ”la Caixa” a Saragossa, que esdevindrà un nou referent arquitectònic de la ciutat, emplaçat dins del projecte de la Milla Digital promogut per l’Ajuntament de Saragossa.

La construcció de CaixaForum Saragossa avança al ritme previst, per la qual cosa es manté el calendari inicial, que preveu que el centre sigui una realitat el segon semestre del 2013.

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

L’Obra Social ”la Caixa” i l’Ajuntament de Saragossa formalitzen la seva col·laboració en el marc de CaixaProinfància, el programa d’atenció a la infància en situació de pobresa i exclusió, impulsat per l’Obra Social ”la Caixa” des del 2007 i que ja ha atès 8.903 nens i nenes a la capital saragossana. Només al llarg del 2011 es va arribar a més de 3.000 menors.

 

L’Obra Social i l’Ajuntament coordinaran esforços per optimitzar l’aplicació del programa CaixaProinfància amb l’objectiu de facilitar la millora de la situació dels menors i les seves famílies, i el desenvolupament de les competències i el compromís necessaris que els dotin d’autonomia en aquest procés de millora.

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades