Tornar Tornar

L'Obra Social ”la Caixa” presenta a Tarragona l'exposició Maternitats. Fotografies i narracions de Bru Rovira

Tarragona, 30 Maig 2012

L’exposició Maternitats, que es podrà veure a CaixaForum Tarragona del 31 de maig al 19 d’agost de 2012, és un projecte compost per una sèrie de fotografies instantànies fetes arreu del món on els protagonistes són les mares amb els seus fills.

El programa de Cooperació Internacional de l’Obra Social ”la Caixa” vol contribuir a la sensibilització dels ciutadans a través de la mostra que permet diferents percepcions i motius de reflexió per a totes les edats.

El projecte es composa de 16 fotografies acompanyades de textos, a través dels quals l’espectador pot viatjar per països i cultures diferents i, malgrat que les situacions poden ser molt adverses, les fotografies capten la maternitat com una relació única on hi sobresurten la bellesa i l’amor.

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades