Tornar Tornar

L’Obra Social ”la Caixa” i L’Auditori segellen una aliança per apropar la música a tots els públics

Barcelona, 26 Juny 2012

L’Obra Social ”la Caixa” i el Consorci de L’Auditori i l’Orquestra han signat avui un conveni de col·laboració per al desenvolupament de diferents propostes musicals, especialment de caràcter pedagògic, amb la finalitat comuna d’apropar la música a tots els públics.

Segons estableix l’acord signat avui, l’entitat financera destinarà 135.000 euros anualment a aquesta finalitat.

L’acord contempla, entre d’altres iniciatives, l’organització conjunta de concerts de caràcter participatiu així com adreçats al públic escolar pensats per apropar la música al públic més jove com a eina d’integració i convivència.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

Notícies relacionades