Tornar Tornar

L’Obra Social ”la Caixa” i el Ministeri de l’Interior signen un acord per desenvolupar el projecte CiberCaixa Solidària en centres penitenciaris espanyols

Madrid, 11 Juliol 2012

El secretari general d’Institucions Penitenciàries, Ángel Yuste, i el director general de l’Obra Social ”la Caixa”, Jaume Lanaspa, han signat un conveni per desenvolupar el projecte CiberCaixa Solidària en tres centres penitenciaris de tot Espanya aquest 2012.

El projecte està pensat per ensenyar informàtica a interns que estan en l’última fase de la seva condemna, amb la participació de persones grans com a formadors. Per això, la Fundació ”la Caixa” instal·la aules informàtiques als mateixos centres penitenciaris.

CiberCaixa Solidària arriba aquest 2012 als centres penitenciaris de Sevilla, Palma i Las Palmas I, que s’afegeixen als de Badajoz, Teixeiro, València, Villabona i Saragossa, on el projecte ja s’havia  implementat.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades