Tornar Tornar

L’ExpoCaixa Parlem de drogues arriba al Parc del Fòrum de Barcelona

Barcelona, 13 Juliol 2012

La Fundació ”la Caixa” ha creat una nova línia dins del Programa Parlem de drogues, amb l’objectiu de fer arribar el programa de prevenció del consum de drogues a les poblacions d’arreu de Catalunya.

L’exposició interactiva Parlem de drogues, s’emmarca dins de la col·laboració entre Fundació ”la Caixa”, la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i el Congrés FENS de NeuroCiència, pretén sensibilitzar els joves i prevenir-los contra les drogues des d’un punt de vista científic i global; és a dir, oferint recursos d’informació, orientació i formació a les famílies, a la comunitat educativa, als professionals de la salut i als joves. L’objectiu últim és proporcionar tota la informació necessària per prendre decisions responsables.

La Fundació Pimec i Projecte Home es sumen també al programa Parlem de drogues  amb la signatura d’un Conveni de Col·laboració amb la Fundació de ”la Caixa”. L’exposició Parlem de drogues, en format ExpoCaixa i en la seva itineració per Catalunya, incorpora nous continguts per la prevenció del consum de drogues en l’àmbit laboral. L’objectiu és contribuir a crear una consciencia social i a la promoció d’hàbits saludables que repercuteixin positivament en la millora del clima laboral.

Els eixos d’aquest programa es posen en marxa en línia a través del web www.parlemdedrogues.org Aquest portal es posa a disposició de professorat i alumnat, i ofereix una visió en 3D de l’exposició interactiva Parlem de drogues.

 

ExpoCaixa Parlem de drogues

Parc del Fòrum Barcelona 

Del 13 al 24 de juliol de 2012

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

Notícies relacionades