Tornar Tornar

L'Obra Social ”la Caixa” i l'Ajuntament de Sevilla sumen esforços per lluitar contra la pobresa infantil

Sevilla, 26 Juliol 2012

Totes dues institucions formalitzen la seva col·laboració en el marc de CaixaProinfància, programa d’atenció a la infància en situació de pobresa i exclusió impulsat per l’Obra Social ”la Caixa” des del 2007, que ja ha atès més de 14.000 infants al municipi de Sevilla. Només el 2011 es va arribar a més de 5.271 menors.

L’Obra Social i l’Ajuntament coordinaran esforços per optimitzar l’aplicació del programa CaixaProinfància, amb l’objectiu de facilitar la millora de la situació dels menors i les seves famílies, i també el desenvolupament de les competències i el compromís necessaris perquè aconsegueixin autonomia en aquest procés.

CaixaProinfància ha arribat a 8.122 famílies al municipi de Sevilla, cosa que es tradueix en una inversió de 17 milions d’euros per part de l’entitat financera en els últims cinc anys. El programa es duu a terme en deu ciutats espanyoles més i les seves àrees metropolitanes respectives: Barcelona, Bilbao, Madrid, Màlaga, Múrcia, València, Saragossa, Palma, Las Palmas de Gran Canaria i Santa Cruz de Tenerife.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades