Tornar Tornar

L'Obra Social ”la Caixa” i l'Ajuntament de Màlaga sumen esforços per lluitar contra la pobresa infantil

Màlaga, 14 Setembre 2012

Les dues institucions formalitzen la seva col·laboració en el marc de CaixaProinfància, el programa d’atenció a la infància en situació de pobresa i exclusió impulsat per l’Obra Social ”la Caixa” des del 2007 i que ja ha atès més de 16.000 nens i nenes al municipi de Màlaga. Comptant només el 2011, es va arribar a un total de 6.455 menors.

L’Obra Social i l’Ajuntament coordinaran esforços per optimitzar l’aplicació del programa CaixaProinfància amb l’objectiu de facilitar la millora de la situació dels menors i les seves famílies, i també el desenvolupament de les competències i el compromís necessaris que els dotin d’autonomia en aquest procés de millora.

CaixaProinfància ha arribat a 10.834 famílies al municipi de Màlaga, cosa que es tradueix en una inversió de 27 milions d’euros per part de l’entitat financera durant els darrers cinc anys. El programa es desenvolupa en deu ciutats més de l’Estat i les seves respectives àrees metropolitanes: Barcelona, Bilbao, Madrid, Sevilla, Múrcia, València, Saragossa, Palma de Mallorca, Las Palmas de Gran Canaria i Santa Cruz de Tenerife.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades

Inauguració del Cruyff Court Jordi Alba

És l’onzè dels quinze Cruyff Courts que la Fundació Cruyff inaugura a Catalunya, arran de la col·laboració amb la Fundació ”la Caixa”, la Fundació Barça i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat.

La Fundació Cruyff, la Fundació ”la Caixa” i la Fundació Barça inauguren el Cruyff Court  Jordi Alba a l’Hospitalet de Llobregat