Tornar Tornar

L’Obra Social ”la Caixa” entrega les claus de 62 habitatges de lloguer assequible per a joves i gent gran a Gràcia

Barcelona, 15 Setembre 2012

La promoció està situada a la confluència de la Travessera de Dalt amb el carrer de l’Escorial i es dirigeix a dos dels col·lectius amb més dificultats d’accés a un habitatge: els joves d’entre 18 i 35 anys i les persones més grans de 65.  

 

Els nous pisos, d’una habitació, tenen una superfície d’entre 44 i 47 m² útils. 

 

L’entitat financera va rebre més de 5.800 sol·licituds per optar als pisos, que s’han adjudicat mitjançant sorteig davant notari per una renda de lloguer mensual inferior al preu establert per als habitatges de protecció oficial (HPO). Un dels requisits per participar en el sorteig era estar inscrit al Registre de Sol·licitants d’Habitatge en Règim de Protecció Oficial de Barcelona.

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades