Tornar Tornar

L’exposició Parlem de drogues s’inaugura a CaixaForum Palma

Illes Balears, 19 Setembre 2012

L’Obra Social “la Caixa” presenta l’exposició interactiva “Parlem de drogues”, amb l’objectiu de fer arribar el programa de prevenció del consum de drogues a Palma.

L’exposició interactiva “Parlem de drogues”, pretén sensibilitzar els joves i prevenir-los contra les drogues des d’un punt de vista científic i global; és a dir, oferint recursos d’informació, orientació i formació a les famílies, a la comunitat educativa, als professionals de la salut i als joves. L’objectiu últim és proporcionar tota la informació necessària per prendre decisions responsables.

L’exposició s’acompanya d’un seguit d’activitats educatives de prevenció. Així mateix, ofereix recursos d’orientació per famílies amb fills adolescents, per professionals de la salut, per professorat d’educació secundària, per tècnics de prevenció, etc.

Els eixos d’aquest programa es posen en marxa en línia a través del web www.parlemdedrogues.org. Aquest portal es posa a disposició de professorat i alumnat, i ofereix una visió en 3D de l’exposició interactiva “Parlem de drogues”.

El programa “Parlem de drogues” de l’Obra Social ”la Caixa” va ser guardonat el novembre de 2010 amb el “Premi Reina Sofía contra les drogues”, per ser un projecte de prevenció basat en els efectes de les drogues en el cervell, la salut i el comportament de les persones.

Parlem de drogues
Del 20 de setembre de 2012 al 13 de gener de 2013
CaixaForum Palma

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades