Tornar Tornar

L’Obra Social “la Caixa” i l’Ajuntament de Lleida impulsen la vida activa i saludable de la gent gran

Lleida, 26 Setembre 2012

L’Obra Social ”la Caixa” i l’Ajuntament de Lleida han acordat aquest matí potenciar la tasca de promoció de l’envelliment actiu de la gent gran de Catalunya.

L’objectiu del conveni és millorar el benestar d’aquest col·lectiu a través del foment de la participació social i d’hàbits saludables, en el marc del projecte gent3.0

El compromís que han signat avui ambdues institucions suposa un pas més en la col·laboració que mantenen des de 1998 i que fins al moment ha permès dur a terme un ampli programa d’activitats a 10 Llars de gent gran conveniades entre ambdues institucions i als 2 esplais propis de l’Obra Social “la Caixa”

Aquest any el programa que desenvolupen l’Obra Social ”la Caixa” i  l’Ajuntament de Lleida prioritzarà projectes que contribueixen a situar la gent gran en la societat com a protagonistes en un context de creixent envelliment i difícil conjuntura econòmica.

 

Més informació a la nota de premsa en PDF


Notícies relacionades