Tornar Tornar

Conferència de Charles F. Bolden a estudiants a CaixaForum Madrid

Madrid, 27 Setembre 2012

CaixaForum Madrid acull demà divendres 28 de setembre, a les 12 h, la conferència «Aspirar al més alt: Inspirant la pròxima generació de científics», dirigida per l’administrador de la NASA, Charles F. Bolden Jr.

Organitzada per l’ambaixada dels Estats Units a Espanya i l’Administració Nacional d’Aeronàutica i l’Espai (NASA, National Aeronautics and Space Administration), en col·laboració amb l’Obra Social ”la Caixa”, l’objectiu de la conferència és animar la joventut a seguir estudiant ciències, tecnologia, enginyeria i matemàtica. Bolden parlarà amb centenars d’estudiants sobre les activitats de la NASA i sobre la seva pròpia experiència com a astronauta.

Diferents col·legis de Madrid han estat convidats a participar en la conferència que Charles Bolden oferirà a CaixaForum Madrid. A més, es retransmetrà per videoconferència a CosmoCaixa Barcelona, des d’on la podran seguir alumnes de diversos col·legis més. A més a més, la conferència també es podrà seguir públicament en directe a través d’Internet, a partir de les 12 h, al web de l’Obra Social ”la Caixa” www.lacaixa.es/obrasocial (Et recomanem), com també a través de Twitter amb l’etiqueta (hashtag) #NASASPAIN.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema

El centre cultural de la Fundació ”la Caixa” acull l’exposició Top Secret. Cinema i espionatge, en una nova col·laboració amb la Cinémathèque Française que explora la història inèdita dels vincles entre els oficis d’actors i espies, i entre la ficció i els fets històrics.

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema