Tornar Tornar

L'Obra Social ”la Caixa” i el Cabildo de Tenerife sumen esforços per combatre la pobresa infantil

Santa Cruz de Tenerife, 27 Setembre 2012

Les dues institucions formalitzen la seva col·laboració en el marc de CaixaProinfància, el programa d’atenció a la infància en situació de pobresa i exclusió impulsat per l’Obra Social ”la Caixa” des del 2008 i que ja ha atès més de 3.000 menors i les seves famílies a l’illa de Tenerife.

L’Obra Social ”la Caixa” i el Cabildo coordinaran esforços per optimitzar l’aplicació del programa CaixaProinfància, amb l’objectiu de promoure el benestar de les famílies amb fills de 0 a 16 anys en situació de vulnerabilitat o risc social, tot millorant la distribució dels ajuts a aquest col·lectiu mitjançant la intervenció del tercer sector.

CaixaProinfància ha arribat a 2.014 famílies a l’illa de Tenerife, cosa que es tradueix en una inversió de 3,5 milions d’euros per part de l’entitat financera. El programa es desenvolupa en dotze ciutats de l’Estat i les seves respectives àrees metropolitanes: Santa Cruz de Tenerife, Las Palmas de Gran Canaria, Barcelona, Bilbao, Madrid, Màlaga, Múrcia, Llorca, Sevilla, València, Saragossa i Palma de Mallorca.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

Notícies relacionades

Inauguració del Cruyff Court Jordi Alba

És l’onzè dels quinze Cruyff Courts que la Fundació Cruyff inaugura a Catalunya, arran de la col·laboració amb la Fundació ”la Caixa”, la Fundació Barça i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat.

La Fundació Cruyff, la Fundació ”la Caixa” i la Fundació Barça inauguren el Cruyff Court  Jordi Alba a l’Hospitalet de Llobregat