Tornar Tornar

L'Obra Social ”la Caixa” i la Fundación Instituto San José inauguren l'EspaiCaixa d'Atenció Integral a persones amb malalties avançades

Madrid, 11 Octubre 2012

Isidre Fainé, president de ”la Caixa” i de la Fundació ”la Caixa”, i Ana Botella, alcaldessa de Madrid, han inaugurat el nou EspaiCaixa d’Atenció Integral de la Fundación Instituto San José. El projecte s’emmarca en el Programa d’Atenció Integral a Persones amb Malalties Avançades de l’Obra Social ”la Caixa”.

Es tracta d’un espai innovador, que vol humanitzar l’entorn hospitalari i que ofereix informació, suport i acompanyament a totes les persones que estan implicades, d’una manera o d’una altra, en els processos d’atenció a persones en el final de la vida o amb malalties cròniques, i que també atenen el posterior acompanyament en el dol.

L’equip de professionals que desenvolupen el programa de l’Obra Social ”la Caixa” a la Fundación Instituto San José va iniciar la seva activitat assistencial el 2009 i des d’aleshores ha atès 1.362 pacients i 2.309 familiars.

A tot Espanya, el programa de l’Obra Social ha atès 33.874 pacients i 52.205 familiars per mitjà de 29 equips d’atenció psicosocial i amb una inversió total de 6.339.000 euros.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades