Tornar Tornar

L’Obra Social ”la Caixa” i la Fundació Junior Achievement reuneixen 400 emprenedors entre 15 i 19 anys d’arreu de Catalunya

Barcelona, 22 Octubre 2012

El Programa Joves Emprenedors arrenca a 40 escoles de Catalunya i Balears, i va adreçat a alumnes de la ESO, batxillerat i FP, amb la finalitat de despertar vocacions emprenedores. L’acord neix amb la voluntat d’estendre’s per cobrir un gran nombre de centres educatius al nostre país.

23 escoles barcelonines, cinc escoles gironines, cinc escoles lleidatanes, cinc de Tarragona i dues de les Illes Balears s’han adherit al nou programa.

El Projecte Joves Emprenedors engloba el Programa de Miniempreses de Junior Achievement, que s’imparteix a 133 països i dóna l’oportunitat a que alumnes entre 15 i 19 anys creïn la seva pròpia empresa i sàpiguen gestionar-la, tot completant el cicle de vida de l’empresa, des de la redacció dels estatuts fins a la comercialització del seu producte.

L’objectiu del programa és fomentar l’esperit emprenedor entre els nens i joves en edat escolar per a que siguin capaços d’afrontar els seus propis reptes i projectes en un futur, contribuint al desenvolupament econòmic i creació de nous llocs de treball del nostre país.

Junior Achievement és l’organització educativa sense ànim de lucre més gran del món, i compta amb més de 100 anys d’història.

La iniciativa s’emmarca dins del nou programa de l’Obra Social ”la Caixa”, EduCaixa, que té com a objectiu que les noves generacions tinguin l’oportunitat d’accedir a una educació de qualitat basada en la reflexió social i els valors.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades