Tornar Tornar

Escons. CaixaForum Madrid

Madrid, 24 Octubre 2012

Testimonis privilegiats de moments que avui són actualitat però que en darrer terme constituiran part de la història, l’exposició Escons és un homenatge al treball dels informadors gràfics que duen a terme la seva tasca informativa al Parlament espanyol. Les 18 fotografies que componen l’exposició, organitzada per l’Obra Social ”la Caixa” i l’Associació de Periodistes Parlamentaris, són una selecció de les millors imatges presentades al premi que aquesta associació atorga anualment des del 2007.

El Parlament espanyol fusiona dues circumstàncies molt importants que converteixen Escons en un treball de gran interès: d’una banda, es tracta d’un testimoni privilegiat de les intervencions públiques de més relleu de les persones que regeixen la política espanyola; de l’altra, l’acció té lloc en escenaris amb una gran força visual i que atorguen a les fotografies un fons extraordinàriament atractiu i, alhora, fàcilment recognoscible pel públic.

Escons. Organització i producció: Obra Social ”la Caixa”, en col·laboració amb l’Associació de Periodistes Parlamentaris. Comissariat: Dani Duch i Benito Ordóñez. Dates: del 24 d’octubre al 4 de novembre de 2012. Lloc: CaixaForum Madrid (Paseo del Prado, 36).

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema

El centre cultural de la Fundació ”la Caixa” acull l’exposició Top Secret. Cinema i espionatge, en una nova col·laboració amb la Cinémathèque Française que explora la història inèdita dels vincles entre els oficis d’actors i espies, i entre la ficció i els fets històrics.

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema