Tornar Tornar

Enllaços recomanats

eduCaixa

Compartir-ho

Imprimir la notícia

eduCaixa, la nova aposta educativa de l’Obra Social ”la Caixa” per als alumnes navarresos

Navarra, 30 Octubre 2012

En el marc d’aquest programa, al setembre va néixer www.educaixa.com, la nova plataforma online amb l’objectiu d’unir tota l’oferta educativa de l’Obra social ”la Caixa” i ampliar els coneixements i el desenvolupament dels alumnes en la seva etapa escolar.

El repte d’EduCaixa  és arribar a tota la població escolar de Navarra, amb l’objectiu que les noves generacions tinguin l’oportunitat d’accedir a una educació de qualitat basada en la reflexió social i els valors.

EduCaixa complementa l’educació formal de les escoles amb propostes i recursos pedagògics de temàtica social, cultural, científica i mediambiental tant presencials com online a través de www.educaixa.com

La nova proposta adreçada a alumnes de 3 a 18 anys, professors i les associacions de mares i pares d’alumnes, neix de l’experiència i el compromís que des de sempre ”la Caixa” té amb el món educatiu.

A www.educaixa.com es poden descobrir totes les activitats de la nova aposta de l’Obra Social ”la Caixa” amb un sol clic.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades