Tornar Tornar

El futbolista Xavi Hernández dóna la dotació del premi Príncep d’Astúries al programa CaixaProinfància de l’Obra Social ”la Caixa”

Barcelona, 2 Novembre 2012

El capità de l’FC Barcelona i de la selecció espanyola de futbol, Xavi Hernández, ha decidit donar la dotació del premi Príncep d’Astúries dels Esports, que va rebre divendres passat a Oviedo juntament amb Iker Casillas, al programa de lluita contra la pobresa infantil CaixaProinfància de l’Obra Social ”la Caixa”.

Els 25.000 euros es destinaran a la creació d’una aula de suport educatiu per a nens i nenes en risc d’exclusió a Terrassa, la localitat natal del futbolista, en col·laboració amb l’associació Can Palet.

Xavi Hernández és des del gener del 2012, i de forma desinteressada, ambaixador dels programes de l’Obra Social ”la Caixa”. Des que es va posar en marxa l’any 2007, CaixaProinfància ha ajudat més de 195.000 infants de tot Espanya a trencar l’espiral de la pobresa. ”la Caixa” ha dedicat  200 milions d’euros al desenvolupament d’aquest programa.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades