Tornar Tornar

”la Caixa” i el Govern de la Rioja amplien la seva aliança mediambiental i d'inserció de col·lectius en risc d'exclusió

La Rioja, 6 Novembre 2012

Íñigo Nagore Ferrer, conseller d’Agricultura, Ramaderia i Medi Ambient del Govern de la Rioja, i Raúl Marqueta, director executiu territorial de ”la Caixa” a la Rioja, Navarra i Aragó, han firmat la renovació de l’acord establert fa sis anys entre totes dues institucions amb dos objectius principals: millorar i preservar els espais naturals de la comunitat autònoma a la vegada que es promou la inserció laboral de persones en risc d’exclusió.

El programa de conservació i millora de les àrees naturals ha permès la inserció de 163 persones en risc d’exclusió social i laboral a través del desenvolupament de 38 actuacions mediambientals.

El renovat acord recull iniciatives diverses que van des de projectes enfocats a minimitzar els efectes del canvi climàtic, com ara l’estudi sobre la captació com a embornal que exerceixen els boscos riojans, fins a la restauració de riberes, la plantació de pollancredes i la recuperació de cobertes vegetals.

La inversió de ”la Caixa” en el desenvolupament d’aquest conveni, de vigència anual, puja a 350.000 euros.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades