Tornar Tornar

”la Caixa” i la Comunitat Autònoma de la Regió de Múrcia renoven el seu compromís amb el medi ambient i els col·lectius en risc d'exclusió

, 21 Novembre 2012

Aquest nou conveni, signat aquest matí pel conseller de Presidència, Manuel Campos, i el delegat general de ”la Caixa” a Múrcia i Alacant, Víctor Guardiola, dóna continuïtat al que es va establir ara fa sis anys amb dos objectius principals: millorar i preservar els espais naturals de la regió de Múrcia i alhora promoure la inserció laboral de persones en risc d’exclusió.

L’acord, que té una vigència d’un any, preveu una inversió de l’entitat financera de 350.000 euros. Des que es va posar en marxa aquesta iniciativa a tota la comunitat autònoma, ja s’han inserit en el món laboral 136 persones en risc d’exclusió social i s’han desenvolupat 64 actuacions destinades, entre altres objectius, a treballs de conservació ambiental i de restauració de zones naturals, i a centres d’interpretació.

El renovat acord preveu iniciatives molt diverses, des de projectes enfocats a minimitzar els efectes del canvi climàtic, fins a la restauració de riberes, plantacions i recuperació de les cobertes vegetals.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades