Tornar Tornar

"la Caixa” i el Govern de les Illes Balears renoven el seu compromís amb el medi ambient i la inserció de col·lectius en risc d’exclusió

Illes Balears, 29 Novembre 2012

El president del Govern de les Illes Balears, José Ramón Bauzá, i el director executiu territorial de ”la Caixa” a les Balears, Joan Ramon Fuertes, han signat avui el nou conveni de col·laboració per al desenvolupament d’accions adreçades a la conservació i la millora dels espais naturals de les Illes.

Aquest acord, d’un any de durada i una inversió per part de l’entitat financera de 500.000 euros, dóna continuïtat a l’iniciat el 2005 amb dos objectius principals: millorar i preservar els espais naturals de les Illes, d’una banda, i promoure la inserció laboral de persones en risc d’exclusió social, de l’altra.

Des que es va posar en marxa aquesta iniciativa a totes les illes Balears, s’han inserit 836 persones en risc d’exclusió social i s’han desenvolupat 145 actuacions destinades, entre altres, a restauracions forestals de zones cremades, adaptació d’itineraris per a persones en risc d’exclusió i eliminació de flora al·lòctona. El nou conveni potenciarà els projectes que ajudin a minimitzar els efectes del canvi climàtic.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades

Què en sabem de la covid persistent?

Un Debat CaixaResearch analitzarà el que coneixem d’aquesta afecció amb múltiples símptomes que experimenta entre el 10 i el 20% de la població en recuperar-se de la malaltia inicial per COVID-19.

La Fundació ”la Caixa” explora el que sabem sobre la covid persistent en un nou Debat CaixaResearch