Tornar Tornar

Prop de 500 persones interpretaran a Madrid el concert participatiu de l'Obra Social ”la Caixa” El Messies

Madrid, 4 Desembre 2012

L’Obra Social ”la Caixa” presenta un any més a l’Auditorio Nacional el concert participatiu d’El Messies de Händel.

Aquest concert en format participatiu de l’Obra Social ”la Caixa” oferirà a les persones aficionades a la música coral l’oportunitat de participar en una emotiva celebració col·lectiva de la música, al costat d’intèrprets professional de reconegut prestigi internacional.

Participaran prop de 500 ciutadans que, després d’un intens treball de preparació, cantaran algunes de les parts corals del conegut oratori de Händel juntament amb l’Orquestra i el Cor La Cetra de Basilea i sota la batuta del reconegut director italià Andrea Marcon.

Unes 32.000 persones han participat en els diferents concerts participatius organitzats per l’Obra Social ”la Caixa” des del 1995, i més de 298.000 persones han assistit als concerts oferts per tota la geografia espanyola.

El concert participatiu de l’Obra Social ”la Caixa” El Messies tindrà lloc a l’Auditorio Nacional els dies 4 i 5 de desembre, a les 20 hores.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades