Tornar Tornar

El Premi Nobel Joseph Stiglitz planteja a l’EspaiCaixa Palau Macaya de Barcelona una alternativa a les polítiques d'austeritat

Barcelona, 10 Desembre 2012

 El premi Nobel d’Economia Joseph Stiglitz, acadèmic corresponent pels Estats Units de la Reial Acadèmia de Ciències Econòmiques i Financeres (RACEF) pronuncia a Barcelona la conferència “Why austerity does not work: policies for equitable and sustainable growth in Spain and Europe” (Per què l’austeritat no funciona: polítiques de creixement equitatiu i sostenible a Espanya i Europa). A l’acte assisteixen Jaume Gil Aluja, president de la Reial Acadèmia, i Jaume Lanaspa, director general de la Fundació ”la Caixa”.

Joseph Stiglitz, és actualment catedràtic d’Economia a la Universitat de Columbia després d’una intensa carrera acadèmica com a professor en prestigioses universitats, com Yale, Oxford i Stanford. A més, ha estat assessor econòmic del govern de Bill Clinton i economista en cap i vicepresident sènior del Banc Mundial.

 

EspaiCaixa Palau Macaya, 19h

La conferència es podrà seguir en directe des del web de la RACEF

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades