Tornar Tornar

Sis cares famoses donen suport a la nova campanya de l'Obra Social ”la Caixa” per lluitar contra la pobresa infantil

Barcelona, 11 Desembre 2012

David Bisbal, Belén Rueda, Alejandro Sanz, Sara Baras, Jorge Lorenzo i Xavi Hernández fan versions de contes infantils per a comptaambmicontralapobresa.org, una iniciativa en favor de Save the Children adreçada als infants en situació de vulnerabilitat.

Aquests famosos dels àmbits de la cultura i l’esport reinterpreten Conte de Nadal, El flautista d’Hamelín, La bella dorment, La llegenda de Sant Jordi, La Ventafocs i Pinotxo.

La lluita contra la pobresa infantil és una línia d’actuació prioritària per a l’Obra Social ”la Caixa”, especialment en la conjuntura actual. Des de l’any 2007, l’entitat financera ha atès més de 200.000 infants en risc d’exclusió.

La pobresa infantil a Espanya ha augmentat un 45% des del començament de la crisi, l’any 2007, fet que situa Espanya al capdavant dels països de la Unió Europea amb més risc per als menors d’edat, segons un estudi de l’Observatori Social d’Espanya (OSE) impulsat per l’Obra Social ”la Caixa”.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades