Tornar Tornar

La Junta d’Andalusia i l’Obra Social ”la Caixa” renoven el seu compromís per la integració laboral de persones en risc d’exclusió

Sevilla, 12 Desembre 2012

L’Administració i l’entitat financera col·laboren des de l’any 2006 en el desenvolupament del programa d’integració laboral Incorpora i també del Programa d’Actuació Mediambiental en Espais Naturals d’Andalusia de l’Obra Social ”la Caixa”, mitjançant els quals s’han facilitat 4.901 i 608 llocs de treball, respectivament, a persones en situació de vulnerabilitat.

Incorpora s’adreça a persones amb discapacitat, aturats de llarga durada, exreclusos, joves en risc d’exclusió, persones immigrants, víctimes de violència de gènere, entre altres col·lectius.

L’Obra Social ”la Caixa” renova també la col·laboració amb les trenta entitats socials encarregades de desenvolupar el programa Incorpora a Andalusia, coordinades per l’Agència de Serveis Socials i Dependència d’Andalusia. les quals han aconseguit mobilitzar 2.336 empreses andaluses.

El Programa d’Actuació Mediambiental en Espais Naturals d’Andalusia té com a objectiu la integració laboral de persones en risc d’exclusió, a través de la millora i la conservació dels espais naturals de la comunitat, amb projectes destinats a minimitzar els efectes del canvi climàtic, a prevenir incendis i a recuperar després les zones que el foc ha devastat.

En total, als parcs naturals s’han executat 941 actuacions. L’acord subscrit avui suposa una inversió per part de ”la Caixa” d’1,8 milions d’euros, té una durada anual i preveu facilitar la inserció de 160 persones com a operaris o operàries forestals.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades