Tornar Tornar

Més de 250 cantants interpreten a Sevilla el concert participatiu de l'Obra Social ”la Caixa” El Messies

Sevilla, 20 Desembre 2012

L’Obra Social ”la Caixa” presenta, en col·laboració amb la Real Orquesta Sinfónica de Sevilla, el concert participatiu d’El Messies de Händel.

Aquest concert en format participatiu de l’Obra Social ”la Caixa” oferirà a les persones aficionades a la música coral l’oportunitat de participar en una emotiva celebració col·lectiva de la música, al costat d’intèrprets professionals de reconegut prestigi internacional.

Participen vuit agrupacions corals d’Andalusia amb més de 250 cantants no professionals que, després d’un intens treball de preparació, canten algunes de les parts corals del conegut oratori de Händel juntament amb la Real Orquesta Sinfónica de Sevilla i el cor Gächinger Kantorei, i dirigits pel reconegut director alemany Helmuth Rilling.

Unes 32.000 persones han participat en els diferents concerts participatius organitzats per l’Obra Social ”la Caixa” des del 1995, i més de 298.000 persones han assistit als concerts oferts per tota la geografia espanyola.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

Notícies relacionades