Tornar Tornar

L'Obra Social ”la Caixa” destina més de 400.000 euros a 36 projectes d'arreu de l'Estat que aposten per l'art i la cultura com a instruments de transformació i cohesió social

Barcelona, 15 Gener 2013

La Convocatòria d’Art per a la Millora Social ofereix suport a entitats culturals, artistes plàstics, músics, actors, ballarins o escriptors que desenvolupen activitats de caire cultural que impliquen la participació de col·lectius en risc d’exclusió, marginalitat o persones amb discapacitat.

 

El President de ”la Caixa” i de la Fundació ”la Caixa”, Isidre Fainé, ha destacat l’aposta decidida de l’entitat per “convertir l’art i la cultura en instruments que permetin fomentar valors essencials com la igualtat i la cohesió social”.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades