Tornar Tornar

Els clics més solidaris

Barcelona, 16 Gener 2013

El Gran Recapte d’Aliments dels bancs d’aliments i l’Obra social ”la Caixa” a Facebook, en col·laboració amb les principals empreses d’alimentació (Danone, Nestlé, Nutrexpa, Laboratorios Ordesa, La Fageda, borges, Llet Nostra, Unilever i Mondelez Internacional), consoliden les xarxes socials com un canal de mobilització clau per implicar els ciutadans en causes solidàries.

 

 Aquestes empreses alimentàries s’han encarregat de convertir els clics dels usuaris de Facebook en quilos d’aliments. s’ha donat un quilo d’aliments per cada clic fet en l’opció “M’agrada” de la pàgina http://www.facebook.com/ElGranRecapte. La  suma de tots els clics obtinguts s’ha materialitzat en un total de 285.311 quilos d’aliments.

 

Les visites a la pàgina, els “M’agrada” a les fotografies de la campanya, els comentaris plasmats i les publicacions compartides entre usuaris han assolit xifres rècord que manifesten una gran repercussió d’El Gran Recapte a la xarxa.

 

El desenvolupament de la campanya a Facebook ha anat acompanyat de xifres i casos curiosos, entre els quals destaca que el 73,3% dels “M’agrada” els han fet dones, mentre que el públic masculí representa el 26,7%

 

  

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

Notícies relacionades