Tornar Tornar

L'Obra Social ”la Caixa” i l'Ajuntament de l'Hospitalet sumen esforços en la lluita contra la pobresa infantil

Barcelona, 14 Febrer 2013

Les dues institucions formalitzen la seva col·laboració en el marc de CaixaProinfància, el programa d’atenció a la infància en situació de pobresa i exclusió impulsat per l’Obra Social ”la Caixa” des de 2007 i que ja ha atès 2.915 nens i nenes a l’Hospitalet de Llobregat. L’any 2012 aquesta xifra va pujar a 1.446 infants.

L’Obra Social i l’Ajuntament coordinaran esforços per optimitzar l’aplicació del programa CaixaProinfància amb l’objectiu de facilitar tant la millora de la situació dels menors i les seves famílies com el desenvolupament de les competències i el compromís necessaris que els aportin autonomia en aquest procés de millora.

CaixaProinfància ha arribat a 2.052 famílies de l’Hospitalet, la qual cosa es tradueix en una inversió de quatre milions d’euros per part de l’entitat financera. El programa es desenvolupa a les principals ciutats espanyoles i les seves àrees metropolitanes: Barcelona, Bilbao, Madrid, Màlaga, Múrcia, Sevilla, València i Saragossa, a més de Mallorca i les Illes Canàries. A aquestes cal afegir el municipi murcià de Llorca, arran del terratrèmol de 2011.

Aquest acord suma la col·laboració d’ambdues institucions en l’acompanyament a famílies amb nens en situació de vulnerabilitat de diferents barris mitjançant tres grans línies d’actuació: projectes d’atenció social a la petita infància, projectes de suport a la conciliació de la vida laboral i familiar i projectes per a joves. 

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

Notícies relacionades