Tornar Tornar

L'Obra Social ”la Caixa” obre el termini de presentació de projectes a les seves convocatòries d'ajuts socials

Barcelona, 15 Febrer 2013

El Programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials col·labora amb organitzacions sense ànim de lucre que tenen com a finalitat la millora de la qualitat de vida de les persones que més ho necessiten.

Habitatges temporals d’inclusió social és una nova convocatòria que l’Obra Social ”la Caixa” obre aquest mes de febrer amb l’objectiu de promoure projectes que facilitin habitatges temporals d’inclusió social per a aquells que més ho necessitin.

Davant la important incidència que té l’atur actualment, la inserció sociolaboral és objecte d’una convocatòria que reforça el compromís de la nostra institució, atenent les dificultats a l’hora de trobar feina pels col·lectius amb més risc.

La promoció del voluntariat, la complementarietat entre diverses associacions i el treball conjunt en un mateix territori, adquireixen rellevància pròpia entre els criteris de selecció dels projectes.

El 2013, l’Obra Social ”la Caixa” destinarà més de 16 milions d’euros a les seves diferents convocatòries d’ajuts

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

Notícies relacionades